Të premten, më datë 07.07. 2017, ora 10:30, pranë ambienteve të Pallatit të Kulturës Roskovec, do të organizohet takimi sensibilizues më temë “ Pro barazisë gjinore, kundër dhunës në familje”, një bashkëpunim ky ndërmjet bashkisë Roskovec dhe Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Shqipëri.
Ju ftojmë të merrni pjesë!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).