Ju njoftojmë se ditën e Mërkurë, datë 25.01.2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).