Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NË PRAG TË FILLIMIT TË SHKOLLËS

Në prag të fillimit të vitit të ri mësimor 2016-2017 në sallën e Pallatit të Kulturës Roskovec u zhvillua një takim i zgjeruar. Në këtë takim merrnin pjesë drejtorë të shkollave në territorin e Bashkisë Roskovec, drejtues të bordeve, udhëheqës artistik si dhe edukatore të kopshteve. Ndodheshin gjithashtu kryetarja e Bashkisë Roskovec zj. Majlinda BUFI, Drejtori i Drejtorisë Rajonale të Arsimit Fier, z. Shkëlqim Allkaj.
Zonja Majlinda BUFI, pasi u uroi fillim të mbarë të vitit të ri mësimor dhe falenderoi pjesëmarrësit për angazhimin e tyre në zgjidhjen e problemeve emergjente të sistemit të arsimit, informoi për punën e mirë që ka bërë dhe bën Bashkia jonë lidhur me riparimet dhe krijikmin e kushteve optimale për fillimin e shkollës.
Drejtori i Kulturës, Arsimit dhe Sportit, z. Thoma Goga paraqiti një ekspoze të shkurtër të veprimtarive kulturore artistike e sportive që janë zhvilluar në bashkëpunim edhe me shkollat gjatë vitit të kaluar mësimor. Ai shprehu gatishmërinë se edhe viti i ri mësimor do të karakterizohet nga fryma e bashkëpunimit.
Zoti Shkëlqim Allkaj e vuri theksin te zbatimi i ligjshmërisë në sistemin arsimor. Ai gjithashtu sqaroi situatën aktuale për ndarjen e teksteve shkollore. Me kërkesë të disa prindërve nga fshati Jagodinë, z. Allkaj sqaroi në të njëjtën kohë problematikën për shkollën vartëse të këtij fshati.

14199253_1672779999707651_3493065227237722300_n 14202705_1672779636374354_2471050578207739423_n 14212089_1672780426374275_2442641844504023563_n 14212202_1672780543040930_7489329656607429249_n 14224826_1672779639707687_673023070865130798_n 14233122_1672779829707668_5604204497878125850_n 14237688_1672779556374362_3749591351445612825_n 14238219_1672780406374277_3358966132631066754_n 14264033_1672780423040942_6544079959200417488_n 14264180_1672780003040984_8459089264337502693_n 14292356_1672780666374251_4974935516060536145_n 14292531_1672780006374317_1285806841504613751_n

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x