Viti i ri arsimor po afron👩‍🏫
➡️Në një takim me Drejtoreshën e ZVA-së dhe drejtuesit e shkollave në juridiksionin e bashkisë Roskovec , Zv.Kryetari i bashkisë z.Maksim Goga vuri theksin tek përgatitja e mjediseve të brendshme e të jashtme të shkollave , në mënyrë që çdo gjë të jetë gati për nxënësit që do të zhvillojnë mësimin.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).