Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

MBLEDHJE E HAPUR E KESHILLIT BASHKIAK

Siç ishte bërë e ditur edhe përmes njoftimeve mediatike, sot më datë 13.6.2016 u zhvillua mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak. Në mbledhje ishin të pranishëm edhe shumë qytetarë.
Sipas rendit të ditës, në fillim dy anëtarë të rinj të këshillit Bashkiak bënë betimin. Rudina Patozi dhe Florjan Kuka. Pastaj u vijua me disa ndryshime në buxhetin e bashkisë si dhe me miratimin e programit buxhetor afatmesëm.
Pikat më interesante jo vetëm për këshilltarët, por edhe për banorët ishte ajo e projekt-rehabilitimit urban i tre blloqeve të qytetit.
Të shfaqura edhe përmes videoprojektorit, u bënë të qarta sistemimi i tyre sipas projekteve përkatëse. Para se të fillonte shpjegimet e duhura, kryetarja e bashkisë zj. Majlinda BUFI bëri të ditur lajmin e mirë se është miratuar fondi për fillimin e punimeve të unazës së qytetit. Më pas u kalua hap pas hapi në shpjegimet për secilën zonë e bllok. Gjithashtu me interes ishte edhe projekti i Bankes Botërore për rehabilitimin e skemave ujitëse në territorin e bashkisë sonë.
Shumë qytetarë bënë pyetje dhe shprehën interesin e tyre për këto projekte.
[lsvr_gallery images=”1845,1846,1847,1848,1849,1850,1851,1852″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x