Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak,muaji tetor

Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak me rend dite si më poshtë :
1. Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes.
2. Informacion mbi Vendimet e Këshillit të mbledhjes së muajit Shtator 2021.
3. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar të Këshillit Bashkiak.
4. Për dhënien e Ndihmës Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-30 Shtator 2021.
5. Për ndryshimin e emërtimit të rrugëve në Njësinë Administrative Strum dhe Njësinë Administrative Kurjan.
6. Për shpronësimin për interes publik,të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken nga projekti “Ndërtim i Komisariatit të Policisë Roskovec” dhe “Ndërtim i Unazës së re (lindore) Roskovec”.
7. Për miratimin e projektit “Ndërtim i fushës së kompostimit, Bashkia Roskovec”.
8.Për mbarimin para kohe të mandatit të anetarit te këshillit të bashkisë Roskovec.
9. Diskutime dhe komente të qytetarëve.
a

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x