Mbill dhe Ti pemën tënde!
Bashkohu dhe Ti me ne në fushatën e gjelbërimit, më 5 Mars, ora 11:00, pranë digës së liqenit Kurjan.
Bëhet fjalë për gjelbërimin e qytetit!
Së bashku për shtëpinë tonë të përbashkët. 

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).