Për të gjitha gratë dhe vajzat në këtë  8 mars,GEZUAR!
Qofshim sa më shumë së bashku në rrugën tonë të fuqizimit ekonomik, shoqëror, pse jo dhe politik.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).