Po shkojnë drejt përfundimit punimet për ndërtimin e kopshtit më të ri në Roskovec .
Vitin që vjen fëmijët do të kenë ambiente më të mira dhe më të bollshme !

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).