Rikonstruksioni i rrugës Suk 1- Arapaj- Samaticë është një investim madhor për komunitetin dhe një tjetër premtim i mbajtur nga Kryebashkiakia zj. Majlinda Bufi.
Tashmë jemi në fazën e ndërtimit të trotuarëve.
Një projekt i plotë me asfaltim, ndriçim, trotuare dhe hapësira të gjelbëruar.
Ky investim ashtu si dhe çdo investim tjetër i bërë nga bashkia Roskovec, jo vetëm që përmirëson jetesën e qytetarëve në këtë segment rrugor por rrit dhe vlerën e pronave të tyre.
#Infrastruktura_rrugore
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).