Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Ndërkombëtare kundër Diskriminimt Racial

Sot është ditë e parë e pranverës, por është edhe dita kur në mbarë botën kremtohet Dita Ndërkombëtare kundër racizmit. Është një datë e shënuar, e përcaktuar nga Kombet e Bashkuara për të kujtuar një nga masakrat e shumta të historisë së njerëzimit që kanë për bazë idenë se qeniet njerëzore nuk janë të gjitha të barabarta.
Bashkia Roskovec në kuadër të kësaj dite organizoi një aktivitet ndërgjegjësues, pranë Pallatit të Kulturës. Të pranishëm ishin drejtues të shkollave të Bashkisë Roskovec, mësues, nxënës dhe komunitet.
Kjo veprimtari kishte për qellim reflektimin dhe për mbrojtjen e të drejtave njerëzore.
Jemi të gjithë të barabartë!
STOP Diskriminimit!
[lsvr_gallery images=”7535,7536,7537,7538,7539,7540,7541,7542,7543″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x