Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike Strum

Sot ishin në lagjet e Strumit ku u diskutuan të gjitha problematikat që ky komunitet ka. Filluam dëgjesat publike për Njësinë Administrative Strum të cilat do të organizohen dhe në ditët në vazhdim në fshatrat e tjerë, në kuadër të buxhetimit me pjesëmarrje për vitin 2018.
Në këtë takim publik morën pjesë Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative Strum z. Ysenj Agaçi, përfaqësues të sektorëve të ndryshëm të bashkisë, përfaqësuesi i Peace Corpus z. Robert White, këshilltarët e Këshillit Bashkiak z. Kudret Kuka, z. Bujar Cjapi dhe kryetari i fshatit z. Skënder Spahiu. Përfaqësuesit e komunitetit shpalosën të gjitha problemet ekziztuese të zonës së tyre.
Zëri i qytetarëve, mendimet dhe prioritetet e tyre janë shumë të rëndësishme në ecurinë e punës sonë. Prandaj dhe në proçesin e përpilimit të buxhetit të bashkisë për vitin 2018, një rëndësi shumë të madhe marrin projektet prioritare të komunitetit.

[lsvr_gallery images=”6260,6261,6262,6263,6264,6265,6266,6267,6268,6269,6270,6271,6272″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x