📍Dy nga pesë familjet përfituese të banesave sociale nënshkruan kontratën e privatizimit ➡️
📍Tajar dhe Sulo Latifi , t’i gëzoni banesat 🙏me fëmijë e me nipër 😀
#BanesaSociale
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).