Vazhdojnë takimet informuese në kuadër të projektit “Parandalimi i ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit në Bashkinë Roskovec dhe zonat rurale në këtë bashki”.
Takimi i rradhës u organizua në shkollën “7 Dëshmorët”, Strum.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).