Falenderime dhe mirënjohje për të gjithë qytetarët e Roskovecit

F A L E M I N D E R I T !🙏
📌 Roskoveci tregoi edhe një herë qytetari duke i’u përgjigjur menjëherë thirrjes së bërë një ditë më parë për t’ju ardhur në ndihmë familjeve të dëmtuara prej tërmetit👏
📌 Faleminderit🙏 të gjithë banorëve, bizneseve, donatorëve , shkollave dhe qendrat shëndetësore të Bashkisë Roskovec që ndihmuan duke dhënë kontributin e tyre me paketa ushqimore e higjenike, veshmbathje e batanije, të cilat janë nisur sot drejt pikave të grumbullimit për famijet në nevojë të zonës së Durrësit dhe Tiranës.
📌 Bashkia Roskovec do të vazhdojë të qëndrojë e hapur për të gjithë ata të cilët duan të kontribuojnë sipas mundësive dhe dëshirës në ditët në vijim.
Pafundësisht mirënjohje për solidaritetin e treguar në këto ditë të vështira!🙏
#Solidaritet🙏
#Tëgjithëbashkënemundemi🙏

#Mirënjohjedhefalenderimetëpërzemërta🙏

Njoftim i rëndësishëm, Solidariteti

Solidaritet dhe mbështetje për çdo familje në këtë situatë të vështirë!

Shqipëria sot është në zi si pasojë e tërmetit shkatërrues, i cili preku vendin.

Bashkia Roskovec solidarizohet me dhimbjen e familjarëve për jetët e humbura nga kjo fatkeqësi natyrore !

 Kryetarja e Bashkisë Roskovec zj. Majlinda Bufi shpreh ngushëllimet më të sinqerta .

Duket filluar prej ditës së sotme, të gjithë qytetarët dhe bizneset të cilët kanë mundësi të kontribuojnë sado pak për t’iu ardhur në ndihmë personave në nevojë , të dhurojnë veshëmbathje, batanije, ushqime të shportës…

Dhurimet mund të sillen pranë Qendrës KomunitareSociAL  në qytetin e Roskovecit.

Për t’u ardhur në ndihmë të gjitha familjeve të dëmtuara nga tërmeti, Kryeministria ka vendosur në dispozicion disa llogari bankare.

Në këtë situatë të vështirë, cdo kontribut i juaj sado i vogël ka një vlerë mjaft të madhe.

Sot duhet  të bëhemi bashkë më shumë se kurrë!

Ftesë për dëgjesën publike , për miratimin e ndryshimeve në kuadër të projektit “Rikualifikimi urban”

Të nderuar qytetarë,

Ditën e mërkurë , më datë 20.11.2019, pranë “Pallatit të Kulturës” Roskovec , në orën 14:00, do të zhvillohet dëgjesa publike, në kuadër të miratimit të variantit të ndryshimit të projektit “Për rikualifikim urban dhe zhvillimin e bllokut nr. 2 qendra e qytetit Roskovec”, “Ndërtim Memoriali”.

Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj dëgjese duke garantuar një proces transparent dhe gjithëpërfshirës!

Ftesë për ofertë

Organizata Social Development Investment (SDI), është duke zbatuar një projekt me një kohëzgjatje prej 8 muajsh (Qershor 2019 – Janar 2020) në bashkëpunim me Bashkinë Roskovec, si pjesë e Programit Rajonal për Demokraci Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) që financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP).
Organizata do të zhvillojë procedurën e prokurimit me konkurrim për “Ftesë Ofertë për Materiale Paketimi”.
Preferohen ofertues që janë të rregjistruar në Roskovec.
Data e fundit e dorëzimit të ofertës do të jetë 26.11.2019.
Jemi ne pritje te aplikimeve tuaja.
Ju faleminderit!

Njoftim për të gjithë studentët

Për të gjithë studentët!
📌📌📌Njoftojmë të gjithë studentët e arsimit universitar në Institucionet e Arsimit të Lartë Publik viti i I (parë),
Në bazë të VKM Nr.39 datë 23.01.2019 “Për disa ndryshime në Vendimin Nr.903 datë 21.12.2016 të Këshillit të Ministrave “Për përcaktimin e kritereve për përfitimin e bursave nga fondi i mbështetjes studentore, për studentët e shkëlqyer, studentët që studiojnë në programe studimi në fushat prioritare dhe studentët në nevojë” të ndryshuar, në rast se doni të aplikoni për një nga bursat e shtetit sipas kritereve që përcaktohen në VKM Nr.39, duhet të paraqiteni pranë sekretarive të universiteteve të bëni kërkesë dhe të aplikoni për bursë.
📌Lutemi që të gjithë ata persona që lexojnë këtë postim, të informojnë studentët që njohin ose të afërmit e tyre, në mënyrë që të kenë mundësinë për të aplikuar dhe fituar. 🙏🙏