Rilindje Urbane në Roskovec

Të dashur bashkëqytetarë!
Në fillim të këtij viti ju urojmë:
Qoftë nje Vit i mbarë dhe i suksesshëm
Qoftë viti i realizimit të projekteve për ta kthyer Roskovecin në një qytet model për të gjithë ne
Rilindja Urbane e Roskovecit nuk është e dukshme vetëm nga ne që jetojmë dhe prekim çdo ditë ndryshimet 
Agjensia Telegrafike Shqiptare ka shkruajtur një artikull se si Roskoveci ka ndryshuar në këto dy vite punë

Lexoni artikullin!