Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takime me popullin

Gjithmonë e më pranë qytetarëve në nevojat që ata kanë.
Si çdo ditë të enjte edhe sot u zhvillua takimi me komunitetin në ambientet e bashkisë Roskovec. Pritja e rradhës u bë nga K/ Administratori i bashkisë z.Kadri Hyska i cili dha përgjigjet dhe sqarimet përkatëse për çdo pyetje dhe shqetësim që qytetarët shprehën.
#Sqarojmë_çdo_qytetarë
#Pranë_komuniteti_për_çdo_nevojë
[lsvr_gallery images=”6028,6029,6030,6031,6032,6033,6034″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *