Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: sinjalistika rrugore

SINJALISTIKA RRUGORE

Segmentet rrugore pa sinjalistikat përkatëse nuk janë plotësisht të përfunduara.
Bashkia Roskovec ka disa ditë që ka filluar me vendosjen e sinjalistikave në rrugët kryesore dhe në rrugët e brendshme të lagjeve.
Të respektojmë sinjalistikat për një jetesë më të sigurt.
[lsvr_gallery images=”3797,3798,3799,3800″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook