Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: nxënësit e dalluar

VLERSOJME NXENESIT E DALLUAR

Bashkia Roskovec organizoi sot një aktivitet festiv për nxënësit me rezultate të shkëlqyera.
Pallati i Kulturës u mbush si asnjëherë tjetër me prindër, mësues dhe fëmijë. Atmosferë festive dhe emocione të pafundme u dhuruan te çdo i pranishëm në sallë.
Në këtë aktivitet ishin edhe K/Administratori i Bashkisë Roskovec z.Kadri Hyska, N/Kryetari z.Isa Hoxha dhe z.Jorgo Begaj dhe përfaqësuesja e Drejtorisë Rajonale Arsimore Fier znj.Yllka Beci, të cilët j’u shpërndan dhurata dhe i uruan nxënësve suksese të mëtejshme në mësime dhe një Vit të Ri të mbarë.
[lsvr_gallery images=”3926,3927,3928,3929,3930,3931,3932″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook