Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: mbremja gala

MBREMJA GALA

Sot në ambientet e Pallatit të Kulturës u zhvillua takimi me mësuesit e shkollave të Bashkisë Roskovec. Në ditët e mëparshme janë zhvilluar dhe takimet me stafin e infermierëve dhe komisionerëve.Tematika e këtyre takimeve është mbremja Gala.
Në këto mbledhje është diskutuar dhe janë dhënë mendime dhe sygjerime për proçesin e votimit dhe kriteret që duhen plotësuar për të marrë këtë çmim.
Në ditët në vazhdim do të zhvillohen takime me pjesëmarrës nga fushat e tjera. яндекс
[lsvr_gallery images=”3776,3777″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

Facebook
Facebook