Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: KUZ

KUZ VAZHDON PUNIMET

Në njësinë administrative Strum, fshati Suk 2, në lagjen e ashtuquajtur Zogallar, kanë filluar punimet nga KUZ. Këto punime po bëhen për ti ardhur në ndihmë banorëve gjatë stinës së dimrit dhe për t’i paraprirë problematikave të shumta të kësaj periudhe.
Pikërisht për këtë arsye puntorët e Kanalizimeve dhe Ujrave të Zeza po punojnë për shtrirjen e linjave të tubacioneve dhe hapjen e pusetave të nevojshme.
Mëposhtë ndiqni fotot nga proçesi i punës së këtij sektori.

Facebook
Facebook