Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PASTROHEN DHE SISTEMOHEN KANALET

Këto ditë vazhdon puna për pastrimin dhe sistemimin e kanaleve ujitës dhe kullues në fshati Arapaj të Njësisë Administrative Strum. Këto kanale që i kishin mbulluar ferrat dhe shkurret, tani do të jenë funksional. Gjithashtu në disa vendkalime po behen edhe tumbinot e betonit. Ditën e mërkurë më datë 25 maj këto punime i inspektoi edhe kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda BUFI. Fotoreportazhi percjell pamjet nga këto punime.
[lsvr_gallery images=”1611,1612,1613,1614,1615,1616,1617,1618,1619″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *