Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti ReLOaD

Në kuadër të projektit ReLOaD, i cili financohet prej Bashkimit Europian dhe në partneritet midis Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim ( PNUD) dhe Bashkisë Roskovec ju ftojmë më datë 21.11.2017, ora 10:00 pranë ambienteve të “ Pallatit të Kulturës” Roskovec të bëheni pjesë e “ Dëgjesës Publike”, gjatë të cilës mund të shprehni mendimet dhe idetë tuaja në lidhje më çështje dhe problematika të ndryshme sociale.
Mendimi juaj është shumë i rëndësishëm për ne, pasi vetëm duke njohur realisht sfidat mund të krijojmë ide dhe të gjejmë një zgjidhje konkrete në të mirën e përbashkët.
Mos mungoni!

Facebook
Facebook