Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njoftim për mbledhje

Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e premte, datë 21. 07. 2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

#Informohu!

#Mbledhja_e_muajit

Facebook
Facebook