Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fëmijët jetim

Ditën e mërkurë datë 24 gusht 2016, ora 10oo shoqata “3 dhjetori” fton të gjithë fëmijët jetim të paraqiten në mjediset e pallatit të kulturës roskovec për të bërë një riorganizim dhe identifikim të fëmijëve të kësaj kategorie.

Facebook
Facebook