Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Njeriu i Vitit 2017”

Sot në ambientet e Pallatit të Kulturës u zhvillua takimi me antarët e komisioneve të ngritura për vlerësimin e kritereve për çmimin “ Njeriu i Vitit 2017”.
Të pranishëm në këtë takim ishin Prefekti i Qarkut Fier z. Baki Bala, N/ Kryetari i bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha, Drejtoresha e Organizatës së Shoqerisë Civile “Gruaja, Komuniteti dhe Mjedisi” znj. Ronada Hoxha.
Pjesëmarrësit dhanë mendime dhe sygjerime për proçesin e votimit dhe kriteret që duhen plotësuar për të marrë këtë çmim.
Votimi për çmimin “Njeriu i Vitit 2017” filloi sot më datë 07 Dhjetor dhe mbyllet më datë 15 Dhjetor.
Stendat dhe kutitë janë vendosura pranë : Bashkisë Roskovec dhe Njësive Administrative Kuman, Kurjan, Strum.
Unë do votoj!
Voto dhe TI!

[lsvr_gallery images=”6824,6825,6826,6827,6828,6829″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *