Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Krishtlindje të gëzuara !

Gëzuar Krishtlindjen!
Urojmë të gjithë besimtarët e krishterë gëzuar festën e Krishtlindjes.
Sjelltë kjo festë mirësi, gëzim, shpresë, besim dhe forcë për të gjithë shqiptarët. 
Zoti bekoftë familjet tuaja të shtrenjta!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *