Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kalendari i ndeshjeve

Ditën e djeshme u zhvillua shorteu për takimet e para të kupës “24 Korriku”.⚽⚽⚽
Këto takime do të fillojnë më datë 16 Qershor dhe do të përfundojnë me një finale në datë 24 Korrik, ditën e festës së qytetit, midis ekipit që zë vendin e parë dhe atij të vendit të dytë.
Ekipi që zë më shumë pikë zhvillon një ndeshje finale me ekipin e vendit të dytë.
Më poshtë po japim kalendarin e ndeshjeve deri në përfundim.
#Kupa_24_Korriku

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *