Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DHUROHET GJAK

Në bashkëpunim edhe me qendrën e dhurimit të gjakut, në Bashkinë e Roskovecit u organizua dhurimi vullnetar i gjakut. Disa punonjës të bashkisë dhe qytetarë u paraqitën në Pallatin e Kulturës Roskovec ku ishte ngritur dhe përgatitur mjedisi për dhurimin e gjakut. Shumë persona të tjerë blenë biletën e anëtarësimit në Kryqin e Kuq.
I pari që dhuroi gjak ishte zëvendëskryetari i Bashkisë z. Afrim Plaka
[lsvr_gallery images=”2030,2031,2032,2033″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *