Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi dhe stafi i bashkisë uron : Gëzuar Ditën e Verës💐
Për Ju dhe familjet Tuaja të keni vetëm paqe, gëzime dhe lumturi🌹🌺

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).