Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: rruget e brendshme te lagjeve

RRUGET E BRENDSHME TE LAGJEVE

Infrastruktura rrugore është shumë e rëndësishme dhe një nga prioritetet kryesore të Bashkisë Roskovec. Vazhdohet të punohet intesivisht për rrugët e brendshme të lagjeve. Një punë që nuk është ndalur asnjë ditë dhe do të vazhdojë kështu në të gjithë territorin e Bashkisë.Pas përfundimit të fazës së parë filloi shtrimi me asfalt i këtyre segmenteve rrugore.
[lsvr_gallery images=”3601,3602,3603,3604,3605,3606,3607″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook