Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: rehabilitimi i kanaleve

Rehabilitimi i Kanaleve Kullues dhe Vaditës

Bashkia Roskovec vazhdon nga puna për pastrimin dhe rehabilitimin e kanaleve vaditës dhe kullues në të gjithë territorin e saj. Këto ditë po punohet për pastrimin e kanalit VKM1 në Roskovec , me gjatësi 10.7 km, i cili është bashkëpunim i Bashkisë me Bankën Botërore.
[lsvr_gallery images=”4106,4107,4108,4109,4110″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

REHABILITIMI I KANALEVE

Vazhdojnë punimet për rehabilitimin dhe pastrimin e kanaleve vaditës në të gjithë territorin e Bashkisë. Këtë herë puna është zhvendosur në kanalin VMK2 në njësinë administrative Kuman, një investim ky i Bankës Botërore në bashkëpunim me Bashkinë Roskovec. Puna ka filluar me pastrimin e kanalit dhe ka vazhduar me betonimin e tij.
[lsvr_gallery images=”4023,4024,4025″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook