Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Pastrimi i kanaleve vaditës

PASTRIMI I KANALEVE VADITES

Një nga prioritetet kryesore të Bashkisë Roskovec ka qënë dhe është pastrimi i kanaleve kullues dhe vaditës. Tashmë puna është zhvendosur në Njësinë Administrative Strum, në kanalin që fillon nga Velmishi dhe përfundon në rezervuarin e Kurjanit. Ky është një tjetër bashkëpunim i Bashkisë Roskovec dhe Bankës Botërore.
[lsvr_gallery images=”4079,4080,4081,4082,4083″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook