Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Krishtlindje

Gëzuar Krishtlindjen!

Gëzuar Krishtlindjen!
Bashkia Roskovec uron të gjithë besimtarët e krishterë në Shqipëri dhe në mbarë botën Gëzuar Krishtlindjen. Sjelltë kjo festë mirësi, gëzim, shpresë, besim dhe forcë për mbarë shqiptarët.
Zoti bekoftë familjet tuaja të shtrenjta!
 

Facebook
Facebook