Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: fermeret

TAKIM ME FERMERET

Vazhdon faza përgatitore për festën e ullirit. Në takimin e zhvilluar në ambjentet e Pallatit të Kulturës, më datë 20.10.2016 u organizua takimi me fermerët. Të pranishëm në këtë takim ishin nënkryetari i Bashkisë z. Jorgo Begaj, administratorët e Njësive Administrative, drejtori i Pallatit të Kulturës z. Thoma Goga si dhe disa fermerë të Bashkisë Roskovec.
Në këtë takim u diskutuan mënyrat e organizimit dhe kontributi që fermerët mund të japin për këtë festë.
[lsvr_gallery images=”3395,3396,3397,3398,3399,3400″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook