Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Dita e Pavarësisë

GËZUAR DITËN E PAVARËSISË !

Kryetarja e Bashkisë znj.Majlinda Bufi uron të gjithë qytetarët e bashkisë Roskovec dhe të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë gëzuar festën e flamurit!
Rroftë Shqipëria!

Facebook
Facebook