Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: dëgjesë publike

DEGJESE PUBLIKE KUMAN

Projekt Buxheti i Bashkisë Roskovec për vitin 2017 është prezantuar sot në Njësinë Adminsitrative Kuman, ku është diskutuar gjerësisht me banorët e kësaj njësie.Krye administratori z.Kadri Hyska, administratori i njësisë z. Dritan Shahu dhe drejtori i financës z. Selman Çepele kanë prezantuar planin e investimeve dhe të paketës fiskale për vitin 2017 dhe kanë diskutuar me banorët dhe bizneset mbi investimet e realizuar në vitin 2016 dhe për buxhetin e vitit 2017. Ky proçes është shumë i efektshëm pasi janë vetë banorët të cilët përcaktojnë përparësitë e tyre.
[lsvr_gallery images=”3822,3823,3824,3825,3826,3827″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

DEGJESE PUBLIKE

Ditën e djeshme më datë 12.12.2016 , Bashkia Roskovec zhvilloi dëgjesën publike në Roskovec për prezantimin e planit të investimeve dhe të paketës fiskale për vitin 2017. Të pranishëm në këtë prezantim ishin krye administrator z.Kadri Hyska, nënkryetari i bashkisë z. Isa Hoxha dhe nënkryetarja znj.Bardha Begaj dhe drejtues të fushave të ndryshme. Paneli drejtues pasqyroi investimet dhe shërbimet e realizuara gjatë vitit 2016.
Pjesëmarrës ishin banorë të Roskovecit, biznese të ndryshme të cilët dhanë mendimet për prioritetet që Bashkia Roskovec duhet të ketë gjatë vitit 2017.

 [lsvr_gallery images=”3808,3809,3810,3811″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

DEGJESA PUBLIKE STRUM

Ditën e sotme, Bashkia Roskovec zhvilloi dëgjesën publike në Njësinë Administrative Strum për prezantimin e planit të investimeve dhe të paketës fiskale për vitin 2017. Të pranishëm në këtë prezantim ishin krye administrator z.Kadri Hyska, nënkryetari i bashkisë z. Jorgo Begaj dhe drejtues të fushave të ndryshme. Paneli drejtues pasqyroi investimet dhe shërbimet e realizuara gjatë vitit 2016 në këtë zonë.
Pjesëmarrës ishin banorë të fshatrave të Njësisë Strum, biznese të ndryshme të cilët dhanë mendimet për prioritetet që Bashkia Roskovec duhet të ketë gjatë vitit 2017.
[lsvr_gallery images=”3781,3782,3783,3784″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook