Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: arapaj

INVESTIME NE ARAPAJ

Infrastruktura rrugore dhe qytetërimi nuk është më një ëndërr edhe në Arapaj që është skaji më i largët i territorit nën administrimin e Bashkisë së Roskovecit.
Kështu fillon artkulli nga NeoAlb për investimin në Arapaj, një investim i munguar për shumë dekada.
Lexoni këtu artikullin e plotë
[lsvr_gallery images=”3702,3703,3704″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook