Dita vazhdon me një takim pune në kuadër të projektit ” Siguria Publike në Nivel Vendor”, bashkëpunim i Akademisës së Hagës, FLAG dhe Bashkisë Roskovec.
Tre komponent kryesor: Bashkia, komuniteti dhe policia, së bashku për të evidentuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë në lidhje me problemet e sigurisë publike.
Të pranishëm në këtë takim ishin përfaqësues të Akademisë së Hagës dhe FLAG.
#SiguriaPublikeNëNivelVendor
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).