– Kështu titullohet fotoreportazhi i radhës –

Pas një pune të mirorganizuar sektori i sherbimeve në Bashkinë tonë ka sjell ndryshimin për krijimin e mjediseve të kulturuara dhe shtimin e sipërfaqeve të gjelbëruara. Po paraqesim disa foto krahasuese dhe ju mund ta nxirrni vetë përfundimin.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).