Të dashur bashkëqytetarë!
Në fillim të këtij viti ju urojmë:
Qoftë nje Vit i mbarë dhe i suksesshëm
Qoftë viti i realizimit të projekteve për ta kthyer Roskovecin në një qytet model për të gjithë ne
Rilindja Urbane e Roskovecit nuk është e dukshme vetëm nga ne që jetojmë dhe prekim çdo ditë ndryshimet 
Agjensia Telegrafike Shqiptare ka shkruajtur një artikull se si Roskoveci ka ndryshuar në këto dy vite punë

Lexoni artikullin!

 

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).