Jemi në Qendrat Shëndetësore Roskovec, Kurjan dhe Strum, për të parë nga afër ndryshimin e madh që ka ndodhur në këtë shërbim tërësisht i rehabilituar, me kushte dhe standarte bashkëkohore.
Ky investim falë partneritetit me projektin “Shëndet për të Gjithë”, financuar nga Agjensia Zviceriane për Zhvillim.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).