Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

QENDRA SHËNDETËSORE NË ANALIZË

– Sot zhvilloi analizën Qendra Shëndetësore Kurjan –
Të përfshirë me pasion në shërbim të komunitetit ku shërbejnë, mjekë dhe infermierë të Qendrës Shëndetësore Kurjan zhvilluan të mërkurrën datë 4 maj 2016 analizën e punës së tyre të deritanishme si dhe parashtruan para komunitetit objektivat dhe planifikimin e veprimtarisë për të ardhmen.
Drejtoresha e kësaj qendrë Dr. Majlinda Tafa paraqiti performancën e punës. Merrnin pjesë banorë, kryepleq të zgjedhur, intelektualë, drejtuesit e qendrave shëndetësore të Roskovecit, Strumit, Kumanit. Kjo analizë bëhet edhe me mbështetjen e projektit zviceran “Shëndet për të gjithë”.
Mori pjesë edhe zëvendëskryetari i Bashkisë z. Afrim Plaka.
Përmes videoprojektorit të pranishmit u njohën me problematikën e punës të sektorit të shëndetësisë. Gatishmëria për të qënë sa më pranë banorëve, kontrollet permanente të pacientëve me sëmundje kronike, kontrolli i nënave shtatzëna, takimet për sensibilizim dhe ruajtje ndaj sëmundjeve të riskut siç është kanceri I gjirit etj.

U sollën me transparencë para auditorit. Disa banorë ngritën probleme lidhur me kontrollin e ujit të pijshëm, përmirësimin e infrastrukturës së qendrëve shëndetësore, lidhja më e mirë me shkollën për të parandaluar disa dukuri të rrëzikshme për moshën e adoleshentëve.
[lsvr_gallery images=”1269,1270,1271,1272,1273,1274,1275,1276,1277″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x