Ditën e djeshme, më datë 28.12.2016, u zhvillua një “Dëgjesë Publike” mbi projektet e ujësjellsit në Marinëz. Nën drejtimin e kryetares së Bashkisë znj. Majlinda BUFI u bë prezantimi i 3 (tre) projekteve për ujin e pijshëm me të cilin do të furnizohet fshati i Marinzës dhe Jagodinës.
Në këtë takim ishin prezent përfaqësues nga Kompania Bankers Pertoleum, drejtori i Ujësjellës Kanalizime Roskovec (UKR) z.Admirand Stani, administratori i Njësisë Administrative Kuman z. Dritan Shahu , përfaqësues të Bashkisë Roskovec dhe kryetari i fshatit Marinëz.
Diskutime dhe sugjerime të shumta u dhanë rreth tre projekteve dhe u vendos për një projekt përfundimtar i cili do të vihet në zbatim së shpejti.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).