Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti i Qendrës Roskovec

Projekti i Rikualifikimit Urban ka nisur edhe ne Bashkine Roskovec . Projekti ne fjale qe financohet nga Fondi Shqiptar i zhvillimit kap nje vlere rreth 300 milion lek te reja. Projekti i Zhvillimit Urban te Qendres se Roskovecit do sjelle nje risi jo vetem ne ndryshimin vizual dhe estetik te qytetit por edhe funksional.
Siperfaqja e zbatimit te projektit shtrihet ne nje siperfaqe prej 3,5 ha dhe parashikon rikonstruksion dhe kyerje te godinave , lulishte dhe mjedise shlodhese per komunitetin .Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi eshte shprehur se jane rreth 51 objekte , mure rrethuese dhe troje qw do preken nga ky peojekt.
Nga verifikimet e deritanishme vetem 18 prej tyre kane dokumentacionin e duhur qe vertetojne pronen nderkohe pas njoftimit qe u eshte derguar qytetareve ka nisur edhe prishja vullnetare.Vlera e shpronesimeve shkon ne 33 milion leke te reja per 18 objekte te cilat kane dokumentacionin ligjor qe vertetojne pronesine.
Projekti i Qendrës Roskovec

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x