Gjithmonë e më pranë qytetarëve në nevojat që ata kanë.
Si çdo ditë të enjte edhe sot u zhvillua takimi me komunitetin në ambientet e bashkisë Roskovec. Pritja e rradhës u bë nga vetë Kryetarja e bashkisë Znj. Majlinda BUFI së bashku me K/ Administratorin z.Kadri Hyska dhe N/ Kryetarin z. Isa Hoxha të cilët dhanë përgjigjet dhe sqarimet përkatëse për çdo pyetje dhe shqetësim.

#PunojmëÇdoDitë
#SqarojmëÇdoQytetarë
#PranëKomunitetiPërÇdoNevojë
#BashkiaRoskovec

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).