Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Qendra Rinore

Ditën e enjte, më datë 6 korrik 2017 ora- 11:30, pranë ambienteve të Pallatit të Kulturës, do të organizohet një takim prezantues rreth krijimit të Qendrës Komunitare, Social. 
Një bashkëpunim midis bashkisë Roskovec ,Youth Act dhe IADSA
Ftojmë çdo të ri i cili do të ketë një informacion të mëtejshëm rreth çështjeve sociale si dhe problematikat e komunitetit në të cilin jetojmë!

Ju mirëpresim!

Facebook
Facebook