Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM PUBLIK

Njoftohen të gjithë qytetarët e Bashkisë Roskovec se ditën e premte , ora 13:00, në Pallatin e Kulturës Roskovec, do të zhvillohet degjesë dhe konsultim publik për prezantimin e planit të investimeve dhe të paketës fiskale të Bashkisë Roskovec, për vitin 2017.
Lutemi për pjesëmarrjen tuaj!
Bashkia Roskovec , ka detyrimin të marrë në konsideratë idetë dhe mendimet tuaja për zhvillimin e qytetit tonë.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!

Facebook
Facebook