Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

MBLEDHJE KESHILLIT BASHKIAK

Ju njoftojmë se ditën e Premte, datë 25.11.2016 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak, janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

Facebook
Facebook