Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Komisioneve të Këshillit Bashkiak

Njoftim!

Njoftoheni se ditën e rkurë datë 20.12.2017, ora 15:00 , në sallën e mbledhjeve të Këshillit , organizohet mbledhja e Komisionit Ekonomik dhe Buxhetit dhe Komisionit për Zhvillimin Urbanistik dhe Ndertimet.

Ju ftojmë të merrni pjesë!

Facebook
Facebook